rușii bombardează calea ferată/fotografie vrtranspoint.fi

Tragând la Căile Ferate, atât de la vest la est, cât și invers, invadatorii ruși caută nu numai să distrugă aprovizionarea armatei ucrainene, ci și să spargă exportul Ucrainei

în calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, a declarat consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko în aerul teledonului.

“Anterior, trupele ruse au tras în principal în depozitele de petrol, încercând să distrugă lanțurile de aprovizionare cu combustibil, iar acum și-au schimbat strategia și bombardează căile ferate. De la vest la est, deci invers. Ei cred că nu numai că pot furniza armata, ci și pot rupe exporturile Ucrainei”, a spus el. 

În același timp, Denisenko a adăugat că tot ceea ce fac rușii, bombardând căile ferate, încetinește acum doar ritmul și poate duce la întârzieri în traficul feroviar. El a subliniat că, în orice caz, calea ferată rămâne unul dintre cele mai fiabile moduri de transport, deși după Kramatorsk este imposibil să se prevadă nimic despre pasageri. 

Consilierul ministrului prezice că forțele inamice cheie ale acestei etape a războiului vor continua să fie păstrate în direcțiile Izyum-Slavyansk, Kramatorsk, Popasnaya, Severodonetsk, Lisichansk. Denisenko consideră că Kremlinul își va prezenta cetățenii ca o victorie până pe 9 mai – după ce a orchestrat un fel de situație în orașul Mariupol, dar este deja clar că planurile lor eșuează în Kherson și nu există suficientă masă critică de oameni pentru a organiza chiar alegeri false pentru o imagine frumoasă.

Vadim Denisenko a adăugat, de asemenea, că Odessa este un punct cheie pentru Federația Rusă. Ei vor încerca să o captureze pentru a transforma Ucraina într-o putere terestră.

După cum a raportat UNIAN, pe 25 aprilie, ocupanții au tras la cinci stații de cale ferată din Centrul și vestul Ucrainei. Se știe deja că unul dintre atacuri a fost comis în Regiunea Rivne.

În regiunea Vinnytsia, orașele Zhmerinka și Kazatin au căzut sub atacul cu rachete al invadatorilor. Ca urmare a bombardamentelor inamice din Vinnytsia, 5 persoane au fost ucise și 18 rănite.

De asemenea, din cauza bombardamentului, stațiile de tracțiune au fost deteriorate, ceea ce a dus la deconectarea tensiunii în rețeaua de contact pe secțiunile căii ferate Shepetovka – Kazatin, Zhmerinka – Kazatin, Kazatin-Fastov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.