Rusia încearcă să distrugă recolta ucraineană/foto depositphotos.com Rusia încearcă să distrugă recolta ucraineană/foto depositphotos.com

Șeful biroului președintelui Ucrainei, Andriy Ermak, notează că ocupanții ruși bombardează câmpurile ucrainene cu scoici incendiare.

El a scris despre acest lucru în canalul său de telegramă.

“Rușii bombardează câmpurile ucrainene cu scoici incendiare. Cei care creează criza alimentară globală, încercând să reconstruiască Holodomorul, vor, de asemenea, să distrugă recolta ucraineană”, a subliniat Yermak.

El a adăugat, de asemenea, că militarii ucraineni Sting aceste incendii, dar “terorismul alimentar” trebuie oprit.

Citește și:  Podolyak: confiscarea teritoriului, furtul de alimente și metal – obiectivele reale ale războiului Podolyak: confiscarea teritoriului, furtul de alimente și metal – obiectivele reale ale războiului  Rusia a lansat deja peste 2,5 mii de rachete de croazieră numai în Ucraina-Zelensky Rusia a lansat deja peste 2,5 mii de rachete de croazieră numai în Ucraina-Zelensky există un miros nebun: ocupanții își depozitează încărcătura 200 în aer liber (audio) “Există un miros nebun”: ocupanții își depozitează” cargo 200 ” în aer liber (audio)

“Discutăm modalități de rezolvare a crizei alimentare cu aliații noștri”, a declarat șeful biroului președintelui.

Reamintim, Președintele Ucrainei Volodymyr Zelensky a spus că, fără exporturile agricole din Ucraina, zeci de țări s-au trezit deja în pragul penuriei de alimente.

Anterior, președintele Consiliului European, Charles Michel, a spus că numai Rusia este de vină pentru criza alimentară care se desfășoară în lume din cauza războiului din Ucraina. În ciuda propagandei Kremlinului, care răspândește falsuri, consecințele invaziei Ruse a Ucrainei au afectat deja întreaga lume.după cum a raportat UNIAN, la începutul lunii iunie, Secretarul de Stat american Anthony Blinken a declarat că au dovezi că Rusia fura cereale din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.