SUA transferă sistemele HIMARS către Ucraina/armata SUA SUA transferă sistemele HIMARS către Ucraina/armata SUA

APU a primit muniție nouă, care a afectat imediat ritmul ofensivei rusești.

Acest lucru a fost declarat de consilierul șefului OP Alexey Arestovich.

“Dar acum suntem încă limitați să lovim câteva zeci de kilometri. Există instalații – nu există muniție. Iar aceste livrări de arme occidentale (arme autopropulsate, MLRS cu rază lungă de acțiune) vor corecta dramatic situația în direcția noastră”, a remarcat consilierul șefului PO.

Citește și:  Lisichansk este distrus cu 60% - șeful orașului CAA Lisichansk este distrus cu 60% – șeful orașului CAA Arestovich a spus câte MLRS HIMARS SUA vor transfera în Ucraina (video) Arestovich a spus cât de multe MLRS HIMARS SUA se va transfera în Ucraina (video)rezistența în Melitopol ocupat este în creștere: mai mult de o sută de invadatori au fost uciși în oraș rezistența în Melitopol ocupat este în creștere: mai mult de o sută de invadatori au fost uciși în oraș

Arestovich a reamintit că MLR-urile americane sunt deja în Europa, așa cum sa afirmat anterior în Ministerul Apărării al SUA, iar în două sau trei săptămâni vor intra în luptă. 

“De îndată ce vor fi în cantități comerciale în față, de exemplu, divizionarii a 18 mașini, rușii vor deveni foarte triști. Ei vor avea în continuare un avantaj, dar nuanța este că problema pentru ei este că Tunarii noștri sunt de o calitate superioară. Vom depăși 18 și 36. Un alt lucru este când au 36 de ani și nu avem deloc – atunci da, este dificil”, a spus el.

Toate ciocnirile militare de pe terenul Forțelor Armate ale Ucrainei câștigă de obicei împotriva rușilor, a remarcat Arestovici: “a fost vorba despre capacitatea de a lovi spatele operațional. Au o acumulare de muniție, echipament, orice altceva. De îndată ce putem lucra, ofensiva rusă se sufocă imediat. Trebuie doar să așteptăm.”

războiul din Ucraina: date actuale

Inamicul și-a concentrat eforturile pentru a captura regiunile Luhansk și Donetsk. Rușii au avansat adânc în Severodonetsk, dar apărătorii ucraineni își păstrează pozițiile. 

APU reușește să efectueze anumite operațiuni militare locale în oraș, a declarat șeful Luhansk Ova, Serghei Gaidai.

În același timp, inamicul continuă să acopere zonele de frontieră ale Ucrainei pentru a distrage forțele ucrainene și, de asemenea, păstrează nave cu lansatoare de rachete în Marea Neagră.

În același timp, Forțele Armate ucrainene își continuă contraofensiva în direcția Kherson. Linia vitală de aprovizionare la sol a Trupelor de ocupație ale Federației Ruse la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv a fost amenințată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.