în timpul zilei, apărătorii Ucrainei au respins nouă încercări de furtună de la inamic/fotografie facebook.com/kommander.nord / apărătorii Ucrainei pe zi au respins nouă încercări de asalt de către inamic/fotografie facebook.com/kommander.nord /

În cursul zilei de marți, 2 August, la granița administrativă a regiunilor Luhansk și Donetsk, au fost respinse nouă încercări de atac ale ocupanților ruși – dușmanii au fost forțați să se retragă.

Oponenții vor să încătușeze acțiunile forțelor armate ale Ucrainei, astfel încât forțele noastre să nu fie transferate în alte direcții amenințătoare, a scris șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în telegramă.

“…Ocupanții, care nu reușesc să depășească fortificațiile defensive ale luptătorilor ucraineni, folosesc din ce în ce mai mult aviația. Numai pe 2 August, atacurile aeriene inamice au fost efectuate în apropierea a opt așezări situate la granița administrativă a regiunilor Luhansk și Donetsk. Rușii doresc să constrângă acțiunile forțelor armate ale Ucrainei pentru a preveni transferul lor în alte direcții amenințătoare…”,- a remarcat oficialul.

Amintiți-vă că invadatorii ruși au invadat pământul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Invadatorii au reușit să captureze o parte din estul și sudul țării noastre.

la 1 August, Serghei Gaidai a raportat că rușii au atacat persistent din direcția Popasnyansky spre Bakhmut, regiunea Donetsk, deși au suferit pierderi semnificative.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.