cercetașii ucraineni au capturat unCercetașii ucraineni au capturat un “coleg cu experiență” din Federația Rusă/foto GUR

în Belogorovka din Regiunea Luhansk, soldații ucraineni au capturat un cercetaș inamic.

Acest lucru este raportat în telegramă de către Unitatea specială a lui GUR MOU KRAKEN, ale cărei luptători au capturat rusul.

“În timpul operațiunii din Belogorovka, un cercetaș GRU al Forțelor Armate ale Federației Ruse a fost capturat de forțele speciale ale GUR MOU KRAKEN. Am vorbit cu el, sa dovedit destul de interesant. Desigur, în loc de adevăr, Vanka a început să spună legenda pregătită”, spune mesajul.

Comandourile au publicat un videoclip de 10 minute cu dovezile ocupantului și materialele de pe telefonul său.

“Videoclipul folosește materiale de pe telefonul acestui Grushnik. Fiind un “cercetaș experimentat”, avea propriul său jurnal digital… Există” calea sa de luptă” de către Ucraina, comunicarea cu familia, prietena și amanta”, a adăugat unitatea.

Citește și:  Rusia crede că va dura mai mult decât Ucraina: Austin a declarat un moment critic în război “Rusia crede că va dura mai mult decât Ucraina”: Austin a spus despre un moment critic în război  Jdanov a explicat de ce APU nu eliberează Donetsk, în ciuda apropierii sale de acesta Jdanov a explicat de ce APU nu eliberează Donetsk, în ciuda apropierii sale de acesta PMC-urile lui Wagner au recrutat aproximativ 200 de prizonieri în coloniile rusești PMC-urile lui Wagner au recrutat aproximativ 200 de prizonieri în coloniile rusești construirea unei noi Ucraina: cum se vor schimba orașele noastre după victorie Construirea unui nou Ucraina: cum orașele noastre se va schimba după victoria  Ucraina a avut acces la documentele ocupanților care operează în Bucha (foto) Ucraina a avut acces la documentele ocupanților care operează în Bucha (foto)

după cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși au luat un recidivist din Regiunea Luhansk în armată care dorea să câștige bani pentru dinți falși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *