rușii au decis să fugă din Ucraina/REUTERS photo

Serviciul de securitate al Ucrainei a interceptat informații despre o altă” tactică secretă ” a ocupanților ruși. Ei au decis să plece “cu pierderi minime.”

acest lucru a fost raportat de către președintele SBU Artem Dekhtyarenko.

În special, unul dintre ocupanți într-o conversație cu soția sa a recunoscut că armata lor nu mai poate îndeplini sarcini. 13 din 60 de persoane au rămas în batalionul său, iar 70% din echipament a fost distrus.

“Armata glorioasă” a lui Putin este demoralizată și și-a pierdut puterea de luptă. Prin urmare, comandantul batalionului a luat o decizie puternică-să alerge. Cu cât ocupanții iau mai multe astfel de decizii, cu atât mai bine pentru ei. Pentru că scopul nostru este să distrugem nu 70%, ci 100% din invadatorii ruși. Prin urmare, tactica “evadării” este singura adevărată pentru invadatori”, a remarcat Dekhtyarenko.

ocupant : Sarcina noastră este doar să * * se întâmple cu pierderi minime. Pe scurt, se poate spune că se întâmplă prostește. Nu ripostăm. Noi doar s * * întâmpla… Comandantul batalionului a spus că sarcina noastră este doar să c * * se întâmple… Nu că războiul, nu că, la toate… Nu știu de ce. M-am gândit că în Rusia pentru * luptă, dar s-a dovedit că * nu sunt pentru * luptă.

soția : Ei bine, ce se întâmplă dacă ai fost doar aruncat la moarte, sau ce?

ocupant : Ei bine, se pare că așa, deocamdată.

soția mea sa plâns, de asemenea, că sancțiunile împotriva Rusiei funcționează, deoarece rafturile magazinelor sunt goale și, cel mai important, nu există zahăr.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.