A publicat o nouă conversație a invadatorului cu mama/Screenshot a publicat o nouă conversație a invadatorului cu mama/Screenshot

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a publicat o interceptare a unei conversații între un invadator rus și mama sa. În el, el povestește despre tortura teribilă a prizonierilor ucraineni.

interceptarea este publicată pe YouTube. 

În timpul conversației, mitralierul Konstantin Solovyov (Corpul 11 al Armatei, compania a 3-a, plutonul 3) împărtășește detalii despre teribila agresiune și crimă comisă de ofițerii FSB și armata rusă. Potrivit informațiilor, ocupantul este acum în regiunea Harkov. 

Femeia răspunde aprobator la poveștile fiului ei și susține că “ucrainenii nu sunt oameni” și că ea însăși s-ar “ridica” într-o situație similară. Soțul îi spune mamei sale că vrea să facă “21 de trandafiri” tatălui său. 

El mai spune că prizonierii de război și civilii sunt făcuți un “trandafir” pe corp, oasele și membrele lor sunt rupte și sunt bătuți până la moarte. 

“Această interceptare este o altă confirmare a politicii de genocid a ucrainenilor, pe care ocupanții o implementează în teritoriile ocupate. Crimele de război sunt comise în masă atât împotriva armatei, cât și a populației civile. Uciderile în masă, tortura și agresiunea au devenit norma pentru ocupanți. În același timp, militarii Armatei Ruse se alătură de bună voie “profesioniștilor” din FSB”, notează serviciul de informații.

acest material nu este destinat celor slabi de inimă!

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *