în regiunea Chernihiv, inamicul a suferit din nou pierderi/foto facebook.com/kommander.nord

Forțele Armate ale Ucrainei au distrus o altă” porțiune ” de ocupanți ruși împreună cu echipamente din regiunea Chernihiv.

Acest lucru a fost raportat de centrul de presă al Comandamentului operațional “Nord” și a publicat o fotografie a echipamentului inamic distrus.

“O altă porțiune a invadatorilor, împreună cu echipamentul, a fost distrusă într-una din direcțiile regiunii Chernihiv. Au fost “întâmpinați”, astfel încât tancurile și-au pierdut urmele”, spune mesajul.

Citește și: Zelensky a spus ce compromisuri nu este pregătit să facă cu Putin Zelensky a spus ce compromisuri nu este pregătit să facă cu Putin

 în regiunea Chernihiv, inamicul a suferit din nou pierderi/foto facebook.com/kommander.nord

Amintiți-vă că pe 24 februarie, trupele ruse au intrat pe teritoriul Ucrainei dimineața devreme. Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special Kiev, Chernihiv, Kharkiv și Mariupol.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie până în 20 martie s-au ridicat la aproximativ 14,7 mii de persoane.

consilier al șefului biroului președintelui Vladimir Zelensky Alexey Arestovich a spus că acum în Ucraina frontul este aproape înghețat, deoarece părțile nu au suficientă putere pentru un punct de cotitură real al situației.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.