un rezident al unui sat din regiunea Kiev a povestit cum a supraviețuit atacurilor aeriene/screenshot din videoclip un rezident al unui sat din regiunea Kiev a povestit cum a supraviețuit atacurilor aeriene/screenshot din videoclip

Două cochilii aruncate dintr — un avion, foc încrucișat și frică-asta a experimentat un locuitor al satului Podgayne, Regiunea Kiev, în timpul invaziei pe scară largă a ocupanților ruși.

povestea femeii a fost publicată de comunitatea Automaidan pe pagina sa oficială de Facebook.

Podgaynoye era în calea unei ofensive inamice. Familia rezidentului nu știa dacă ar fi posibil să părăsească satul. Așezarea a fost prinsă în focul încrucișat, iar ocupanții au bombardat în mod deliberat casele cu o mitralieră. Prietenii femeii, pe care îi cunoștea din 1987, au fost aruncați în aer în timp ce încercau să scape din zona de război.

“Și apoi din 14 [martie] prima lovitură a fost. Deja din avion. Prima explozie a distrus toate ușile. A zburat, s-a întors și a aruncat o altă coajă. Soțul meu a fost acoperit cu uși, ginerele meu a fost foarte bătut, chiar a sângerat din urechi”, a spus un locuitor din Podgayny.

După lovitură, familia a încercat să aibă grijă de bunica lor rănită și să găsească un loc unde să-și ascundă nepoții. Două atacuri aeriene au distrus toate clădirile familiei. Chiar și baia, unde au vrut să o ia pe bunica, a fost “împușcată”.

Apoi rezidentul a povestit cum prietenii ei au încercat să părăsească satul Kukhari. Pe drum, au fost aruncați în aer de o mină. Bărbatul a murit pe loc — a fost îngropat chiar lângă mașină. Femeia a supraviețuit, dar nu i s-a spus încă despre moartea soțului ei.

Apoi rezidentul a povestit cum un prieten și-a scos bunica și copiii. Și restul familiei a amenajat un cort în grădină pentru a petrece noaptea. Intuiția i-a spus femeii că dimineața invadatorii se vor întoarce pentru a provoca o altă serie de atacuri aeriene. Cu toate acestea, au ajuns la ora 9 seara.

Rashiștii au efectuat o serie de atacuri, care s-au încheiat cu o explozie puternică. Potrivit rezidentului, strălucirea a fost ca de la lansarea focurilor de artificii.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *