APU poate deține Severodonetsk  v-variant.com.ua APU poate deține Severodonetsk v-variant.com.ua

APU are toate șansele să dețină orașele Severodonetsk și Lisichansk.

Acest lucru a fost declarat de către expertul militar Oleg Jdanov în comentariul “Ucraina 24”. 

“În opinia mea, vom putea ține atât Severodonetsk, cât și Lisichansk. În ultimele două zile, APU a” umblat ” foarte bine prin depozitele de muniții și prin spatele apropiat al trupelor rusești. În ziua următoare sau două, acest lucru ar trebui să afecteze foarte mult capacitățile artileriei rusești și, în consecință, activitatea acțiunilor lor ofensive. Pentru că infanteria rusă nu vrea să intre în luptă fără sprijin de artilerie. Acesta va fi avantajul nostru. Aceasta este o săptămână dificilă, dar decisivă”, a spus Jdanov. 

Citește și:  detonarea a avut loc la un depozit de muniții din Federația Rusă: trei militari au fost eliminați simultan Detonarea a avut loc la un depozit de muniții din Federația Rusă: trei militari au fost eliminați imediat situația din Severodonetsk: ocupanții distrug cartierele, dar oamenii refuză să evacueze Situația din Severodonetsk: ocupanții distrug cartiere, dar oamenii refuză să evacueze

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși continuă să asalteze Severodonetsk, distrugând zonele rezidențiale. Cu toate acestea, populația locală refuză să evacueze. Începând de astăzi, 7-8 mii de civili rămân în oraș. Rușii au deportat deja pe alții pe teritoriul ocupat al regiunii Luhansk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.