Gaidai a spus că urmează o săptămână decisivă pentru Regiunea Luhansk/foto t.me/serhiy_hayday Gaidai a spus că urmează o săptămână decisivă pentru Regiunea Luhansk/foto t.me/serhiy_hayday

Ocupanții ruși s-au concentrat pe Donbass și au tras toate forțele posibile în regiunea Luhansk. Invadatorii bombardează masiv Regiunea. Săptămâna viitoare va fi crucială pentru regiune.

Acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului Național de către președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai.

Potrivit acestuia, un număr mare de ocupanți se luptă în regiunea Luhansk, dar personalul invadatorilor nu este infinit.

“Orcii se termină. Sunt la fel de antiglonț ca toți ceilalți. Singurul lucru este că sunt mulți dintre ei. Luptătorii noștri sunt pur și simplu șocați că sunt ca gândacii care urcă din toate fisurile. Dar cred că săptămâna viitoare va arăta, toate evoluțiile vor fi săptămâna aceasta”, a spus Gaidai.

Șeful OVA a menționat că luptele grele sunt în curs de desfășurare la marginea Severodonetsk, deci “situația este foarte dificilă Bombele sunt aruncate asupra orașului, sunt lovite cu “grade” și “tornade”, sunt bombardate cu artilerie.

“Trupele rusești s-au apropiat deja suficient, astfel încât să poată trage deja mortare. Orașul este distrus în mod constant, non-stop. Situația din oraș este foarte dificilă. Ieri luptele au fost deja la marginea orașului”, a spus el.

Gaidai este sigur că dictatorul rus Vladimir Putin a ordonat cu orice preț ocuparea regiunii Luhansk, astfel încât Rusia transferă trupe din apropierea regiunii Mariupol, Harkov și Donetsk.

Citește și:  rușii au aruncat o grămadă uriașă de echipamente și peste 12 mii de luptători pentru a captura Regiunea Luhansk Rușii au aruncat o grămadă uriașă de echipamente și peste 12 mii de luptători pentru a captura Regiunea Luhansk o cochilie a zburat într-un apartament: o femeie a fost ucisă în Lisichansk ca urmare a bombardării inamice O cochilie a zburat într-un apartament: o femeie a fost ucisă în Lisichansk ca urmare a bombardării inamice invadatorii pot relua ofensiva în direcția sudică-ISW Invadatorii pot relua ofensiva în direcția sudică-ISW  invadatorii ruși au bombardat trei așezări din regiunea Dnipropetrovsk Invadatorii ruși au bombardat trei așezări din Regiunea Dnipropetrovsk ocupanții trag clădiri înalte din tancuri din vecinătatea Severodonetsk-Gaidai la distanță Ocupanții trage clădiri înalte din tancuri la gama punct-martor în vecinătatea Severodonetsk-Gaidai

Anterior, Serghei Gaidai a raportat că aproximativ 10% din teritoriul regiunii Luhansk se află sub controlul ucrainean.

activitatea ultimei stații de distribuție a gazelor a fost oprită în Regiunea Luhansk. Acum, în plus față de lipsa de apă și zona de lumină este complet lăsat fără gaz.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.