SBU a împiedicat un atac cu rachete asupra instalației Gărzii Naționale și a dezvăluit trădători în regiunea Kiev/foto facebook.com/SecurSerUkraine

Serviciul de securitate al Ucrainei a împiedicat un atac cu rachete asupra instalației Gărzii Naționale și a prins trădători în regiunea Kiev, iar în regiunea Lviv a reușit să rețină un agent al serviciilor speciale rusești.

SBU a raportat despre activitatea desfășurată în canalul oficial Telegram.

În regiunea Kiev, contrainformația serviciului de securitate a prins un agent rus. El a colectat și transmis inamicului date privind desfășurarea punctului de rezervă al unităților Gărzii Naționale a Ucrainei.

SBU a reținut, de asemenea, trei trădători în regiune. Doi colaboratori din Districtul Brovarsky s-au alăturat rușilor în timpul ocupației temporare a satului lor și au ucis doi civili în Velikaya Dymerka. Iar al treilea i-a ajutat pe Rashiști să echipeze echipajele de artilerie și să înființeze blocaje rutiere.

În regiunea Lviv, SBU a reținut un agent al serviciilor speciale ruse-un reprezentant al comunității criminale. Și în regiunea Mykolaiv, a fost înregistrată cooperarea cu inamicul șefului adjunct al districtului Bashtansky rada. Femeia a susținut public inamicul și a participat la numeroase comploturi organizate de propagandiști ruși.

Amintiți-vă că în urmă cu două zile, SBU a efectuat o operațiune de succes și a eliminat un grup de sabotaj și recunoaștere inamic. Ea a planificat să doboare un avion de pasageri peste Republica Belarus sau Rusia pentru a da vina pe Ucraina pentru acest lucru.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.