Serviciul de securitate al Ucrainei a confiscat trei soldați ruși dintr-un grup care intenționa să profite de centrala nucleară din sudul Ucrainei. SBU a reușit, de asemenea, să-l rețină pe fostul asistent al teroristului Zakharchenko.

angajații serviciilor speciale au raportat lucrările efectuate pe canalul oficial Telegram.

Trei ocupanți din grup, care a fost format pentru a asalta o altă centrală nucleară, au reușit să fie capturați pe teritoriul regiunii Mykolaiv. Se ascundeau în clădiri abandonate lângă Voznesensk.

Fostul asistent al” liderilor “așa-numitului” DNR”, inclusiv teroristul Zakharchenko, a fost arestat în regiunea Dnipropetrovsk. Ea a fost responsabilă pentru povești false pentru mass-media rusă și promovarea mass-media a “liderilor” pseudo-Republicii.

În Regiunea Luhansk, SBU a expus șeful instanței în Novoaydarsk ocupat temporar. El este acuzat de înaltă trădare și complicitate la agresor. Și în regiunea Kiev, au fost stabilite identitățile unui număr de alți ocupanți din Brigada a 15-a a Districtului Militar central al Rusiei, care au comis atrocități în Bogdanovka.

Amintiți-vă că ieri SBU a remarcat acțiuni de succes în Krivoi Rog. Ofițerii de informații au reținut un spion care a ajutat inamicul din februarie a acestui an. El a transmis informații despre locația și mișcarea apărătorilor ucraineni în sudul țării.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.