Istoricul a prezis soarta Federației Ruse după războiul împotriva Ucrainei /foto Unian (Alexander Sinitsa)Istoricul a prezis soarta Federației Ruse după războiul împotriva Ucrainei /foto Unian (Alexander Sinitsa)

Moscova s-ar putea confrunta cu colapsul după ce a pierdut războiul împotriva Ucrainei. Scenariul din 1991 așteaptă Federația Rusă.

Istoricul Yaroslav Gritsak a povestit despre acest lucru pe Teleton

“Rusia va ieși din acest război foarte slăbit, va exista un colaps, scenariul din 1991. Și în aceste condiții, va fi posibil să se dicteze anumite condiții în schimbul sancțiunilor”, a spus Gritsak.

Potrivit acestuia, Europa de Vest nu ar fi devenit niciodată Europa modernă dacă nu ar fi fost planul Mareșalului, care a oprit și ofensiva Armatei Sovietice asupra orașelor europene distruse.

“Îmi imaginez că Ucraina va avea un plan de mareșal, care va ajuta foarte mult Ucraina să se întoarcă pe picioare, să facă reforme politice, dar ceva similar se va întâmpla cu Rusia. Pentru că Rusia trebuie să ridice sancțiunile, iar sancțiunile pot fi ridicate doar în schimbul anumitor cerințe politice”, a explicat Istoricul.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară specială “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.în același timp, trupele rusești din Ucraina suferă pierderi enorme. Deci, începând cu 8 mai, au fost uciși 25,5 mii de soldați ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *