Federația Rusă este un stat de sclavi. Scopul principal al autorităților ruse este de a-și controla “turma” prin orice mijloace. Propagandiștii falși continuă să convingă cetățenii țării agresoare că războiul din Ucraina merge conform planului. Și orice indicii de rezistență sunt ciupite în mugur. A ajuns chiar la punctul în care rușii sunt pedepsiți pentru comentarii inacceptabile. Recent, un rezident din Surgut a fost amendat cu 40 de mii de ruble pentru că ar fi insultat decodificarea simbolului “Z”.

Potrivit TJournal, Olga Abmaikina, șefa Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Okrugului autonom Khanty-Mansi, a povestit despre “crimă”: “a fost un comentariu sub una dintre postările VKontakte. Postul se referea la faptul că armata rusă a dezvăluit semnificația semnelor “Z” pe echipamente speciale. Sub acest post, Un cetățean a scris comentarii negative: “z-nemernici.”

Pentru un rezident din Surgut, 40 de mii de ruble se pot dovedi a fi un salariu lunar. Sperăm că vor exista mai multe astfel de cazuri. Poate că atunci locuitorii Rusiei își vor da seama că au devenit sclavi în statul lor totalitar.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.