REUTERS photo

sclavii trimiși de Rusia nu au văzut niciodată atât de mulți oameni liberi în piețe și străzi.

Acest lucru a fost declarat de Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky într-un mesaj video.

Potrivit acestuia, ocupanții “nu au văzut niciodată mii de oameni care nu se tem de ei, de sclavi cu arme în mâini. Sclavii percep voința ca sălbăticie, ca pericol. Sunt speriați. Frica pe care propagandiștii știu să o creeze în ură. Și apoi-împușcături la oameni liberi pașnici.”

El face apel la orașele ucrainene și la locuitorii curajoși ai acestor orașe. “În sudul liber al Ucrainei, unde soarele strălucește doar pentru a întâmpina oaspeții, și nu la întâmplare “turiști” pe tancuri. La Berdyansk, Kakhovka, Energodar, la Melitopol și, desigur, la Kherson”, a subliniat Zelensky.

El a subliniat că în Herson, oamenii liberi au fost împușcați de sclavi ai propagandei care “le înlocuiește conștiința”, care sunt obișnuiți să împacheteze pe toți în vagoane nedecorticate, chiar și o bunică cu un poster alb curat. Și chiar o fată cu o foaie A4 pe care este scris un singur cuvânt – “pace”.

“Kherson, stai! Nu vom uita niciodată aceste fotografii. Imagini din orașul tău. În piața și străzile voastre am fost cu toții împreună. 40 de milioane de ucraineni ai statului nostru”, a subliniat Președintele Ucrainei. În același timp, el a adăugat că pentru fiecare ocupant care a împușcat locuitorii pașnici din Kherson doar pentru culoarea albastru-galben, așteaptă o dungă neagră.

“Și același lucru îi așteaptă pe albi de spaima armatei ruse, care au fost alungați astăzi la Energodar. Ucrainenii pașnici au fost alungați cu mâinile goale”, a subliniat Zelensky.

El observă că ocupanții vor avea o dungă neagră în Berdyansk, Melitopol și Kakhovka, oriunde ocupanții ne capturează oamenii. “Cei, după cum cred ei, care organizează rezistența. Dar nu avem Rusia. Amintiți-vă. Și nu este nevoie să organizăm rezistență aici. Rezistența pentru ucraineni este o proprietate a sufletului. Și chiar vreau ca voi, toți ucrainenii noștri din sud, să nu aveți niciodată gândul, nici măcar pentru o clipă, că Ucraina nu vă amintește”, notează Zelensky

Președintele a subliniat că Kievul se află curajos și maiestuos peste Nipru și Harkov, care este bătut de ocupanți, dar nu se supune în niciun fel, Chernihiv, care nu a cunoscut o astfel de atrocitate de la Horde, care se confruntă acum de la armata rusă.

“Mariupol! Un oraș muncitor și cinstit! Mariupol. Pe care invadatorii le distrug pur și simplu. Ele sunt distruse în cenușă. Dar cine le va supraviețui pe toate. Sclavi fără valoare care nu știu cum să aibă grijă de propria lor țară. Despre oamenii tăi. Și merg și la altcineva”, a subliniat Zelensky.

Zelensky a reamintit toate orașele în care oamenii se luptă eroic cu invadatorii.

anterior, Zelensky a vorbit despre ultimatumurile Kremlinului către Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.