false

La sfârșitul săptămânii trecute, comunitatea media ucraineană a făcut apel la Ursula von der Leyen, Președintele Comisiei Europene, și Vera Jourova, vicepreședinte al Comisiei Europene, cu privire la necesitatea de a impune sancțiuni tuturor canalelor de televiziune rusești care încă difuzează în UE. Înainte de scrisoarea deschisă inițiată de 1+1 media, aproximativ 130 de semnatari s-au alăturat deja, inclusiv principalele canale tv ucrainene, știri și agenții de știri, reprezentanți ai organizațiilor publice și comunităților media, precum și colegi și jurnaliști internaționali din SUA, Lituania, Letonia, Marea Britanie și altele asemenea.

Autorii solicită tuturor jurnaliștilor interesați, reprezentanților organizațiilor publice, comunităților media din întreaga lume să se alăture Semnatarilor scrisorii deschise. Puteți face acest lucru trimițând o solicitare corespunzătoare la poștă prgroup@1plus1.tv sau prin adăugarea numelui dvs. și a numelui companiei la lista dinamică a semnatarilor la acest link. 

“Acum este foarte important ca problema sancțiunilor obligatorii pentru canalele TV rusești să fie făcută publică, singura modalitate prin care putem pune presiune asupra Comunității Europene. Pe frontul Informațional, Rusia suferă, de asemenea, pierderi zdrobitoare, dar războiul continuă. Prin urmare, trebuie să ne consolidăm eforturile și să facem tot posibilul pentru a opri vocea de propagandă a Federației Ruse din întreaga lume”, comentează mass-media 1+1. 

vă reamintim că următoarele solicitări sunt înregistrate într-o scrisoare deschisă către Comisia Europeană:

puteți citi textul integral al scrisorii din document la acest link

un videoclip despre campania organizată de mass-media este disponibil aici: https://youtu.be/3j9E-y9dbLM.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.