A existat o scurgere de amoniac în districtul Bakhmut/ilustrație depositphotos.coma existat o scurgere de amoniac în districtul Bakhmut/ilustrație depositphotos.com

În districtul Bakhmutsky din regiunea Donetsk, s-a produs o scurgere de amoniac din cauza bombardamentelor.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele administrației militare regionale Donetsk Pavel Kirilenko.

“În districtul Bakhmutsky, ca urmare a luptelor, etanșeitatea ramurii conductei de amoniac Tolyatti-Odessa a fost deteriorată. Această ramură nu a fost utilizată din 2014, supapele sunt închise, dar amoniacul curge acum din ea de la sine. Un nor de amoniac se deplasează peste sol din satul Mayskoye spre Bakhmut”, a spus el.

potrivit președintelui OVA, Bakhmut, Gladosovoe, Dacha, Nikolaevka al doilea, Odadivka și cu experiență pot intra în zona afectată.

“Autoritățile locale au notificat populația cu privire la măsurile de securitate necesare. Salvatorii sunt deja gata să elimine consecințele accidentului. Nu există încă informații despre victime și morți”, a spus Kirilenko.

După cum a raportat UNIAN, luptele din estul țării au atins intensitatea maximă. Potrivit Ministerului Apărării, în același timp, ocupanții efectuează un atac în mai multe direcții.

Citește și:  Ministerul Apărării al Ucrainei a comentat situația de lângă Severodonetsk Ministerul Apărării al Ucrainei a comentat situația de lângă Severodonetsk Marina rusă în Marea Neagră: a devenit cunoscut câte Nave amenință Ucraina Marina rusă în Marea Neagră:a devenit cunoscut cât de multe nave amenință Ucraina  al Treilea Război Mondial a început: Istoricul a prezis un sfârșit rapid al războiului din Ucraina cu o singură condiție Al Treilea Război Mondial a început: Istoricul a prezis sfârșitul rapid al războiului din Ucraina cu o singură condiție  APU continuă contraofensiva de succes în regiunile Zaporozhye și Kherson APU continuă contraofensiva de succes în regiunile Zaporozhye și Herson Federația Rusă va încerca să ocupe Severodonetsk cu orice preț, joacă un rol politic-Jdanov Federația Rusă va încerca să ocupe Severodonetsk cu orice preț, joacă un rol politic-Jdanov

“Lupte acerbe se desfășoară în direcțiile Severodonetsk, Bakhmut și Kurakhovsky”, a spus reprezentantul Ministerului.

el a adăugat că inamicul, pentru a întări trupele și a restabili pierderile, elimină armele și echipamentele militare învechite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.