Screenshot

Șeful departamentului regional de sănătate Maxim Beznosenko a arătat consecințele bombardării nocturne a unui spital oncologic din Nikolaev.

După cum a raportat Beznosenko pe Facebook, ca urmare a atacului ocupanților, ferestrele și ambulanțele parcate pe teritoriul instituției medicale au fost deteriorate.

gloanțele inamice au lovit direct în secții și cabinetele medicilor.

invadatorii ruși au bombardat un spital oncologic în noaptea de 12 martie. Numărul victimelor este necunoscut.

Vineri seara, Mykolaiv a intrat din nou sub focul de artilerie al ocupanților ruși. Teroriștii au tras în oraș din “tornade”și ” grade”.

războiul ruso-ucrainean

A șaptesprezecea zi a opoziției eroice a poporului ucrainean față de invazia militară rusă a început. De la începutul ostilităților, treizeci și unu de batalion inamic grup tactic care operează pe teritoriul Ucrainei și-a pierdut capacitatea de luptă.

Conform rezultatelor luptelor, majoritatea unităților forțelor armate ale Federației Ruse care au avut contact direct cu focul cu unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei sunt demoralizate, starea morală și psihologică a personalului continuă să scadă, sunt înregistrate cazuri de predare de către grupuri individuale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.