cartușul de câine ajută serviciul de urgență de stat în clearance-ul regiunii Chernihiv/fotografia serviciului de urgență de Stat

Șeful administrației militare regionale Chernihiv Vyacheslav Chaus a vorbit despre restaurarea drumurilor din regiune și deminarea teritoriilor.

Potrivit lui Chaus în canalul său de telegramă, restaurarea este în curs de desfășurare pe secțiunea autostrăzii N-27 (lângă podul distrus) de lângă Chernihiv.

Secțiuni ale autostrăzilor M-01 sunt, de asemenea, reparate, inclusiv la intersecția de lângă Chernihiv. Dacă este necesar, sunt echipate pasaje temporare de by-pass.

În plus, se lucrează la curățarea și curățarea drumurilor M-01, N-27, R-56: Un total de 46 de kilometri de carosabil.

“În total, 626 km de drumuri au fost avariate și 20 de poduri distruse în timpul luptelor din regiunea Chernihiv. Trecerea temporară a fost restabilită pe trei dintre ele”, a spus Chaus.

salvatorii sunt de compensare în mod activ mine în regiunea Chernihiv

Așadar, în timpul zilei, grupuri de pirotehnice ale Serviciului de urgență de Stat al Ucrainei au fost implicate de 22 de ori în neutralizarea obiectelor explozive, după ce au descoperit și confiscat 347 de astfel de obiecte (de la începutul ostilităților, au fost confiscate în total 14 mii 553 de obiecte explozive).

“Un total de 487 de incendii au fost eliminate de la începutul ostilităților, dintre care 286 au fost cauzate de bombardamente. 46 de persoane au fost salvate, dintre care 10 copii. Cadavrele a 57 de persoane au fost găsite în locurile de incendii”, se arată în raport.

Reamintim că în Ucraina a fost lansată o hartă interactivă cu zone minate și periculoase. De acum înainte, este posibilă monitorizarea zilnică a dinamicii detaliate a operațiunilor de deminare în contextul regiunilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.