mișcarea de gherilă este în creștere în regiunea Herson  censor.net Mișcarea de gherilă este în creștere în regiunea Herson censor.net

când armata ucraineană intră în Herson, lumea va vedea o altă mizerie.

Acest lucru a fost declarat de șeful interimar al administrației militare regionale Kherson (Ova) Dmitry Butry la un briefing.

“Ați văzut toate tam-tam, Irpen. Crede-mă, sunt monștri. Și când vom intra pe teritoriul Kherson, cred că vom vedea un alt necaz. Ei recurg la cele mai teribile crime. Dacă au împușcat coloane pașnice, atunci ce putem spune. Oamenii pot fi duși chiar pe stradă și vor dispărea într-o direcție necunoscută. Apoi, acești oameni sunt găsiți morți cu urme de tortură”, a spus Butri.

Citește și:  eliberarea regiunii Kherson: Zaluzhny a raportat despre succesele armatei noastre din sud Eliberarea regiunii Herson: Zaluzhny a raportat despre succesele armatei noastre în sud rușii au echipat un depozit de muniție în Teatrul Dramatic al Kherson ocupat – intelligence rușii au echipat un depozit de muniție în Teatrul Dramatic al Kherson ocupat – intelligence

Potrivit acestuia, trupele ruse continuă să blocheze plecarea populației civile în afara regiunii. În același timp, șeful OVA a menționat că populația locală nu susține în mod covârșitor ocupanții ruși. Mișcarea de rezistență crește în regiune și în fiecare zi numărul partizanilor crește.

După cum a raportat UNIAN, astăzi mai devreme a devenit cunoscut faptul că în direcția Kherson, unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei continuă să avanseze activ pe prima linie și să ne elibereze teritoriile de invadatorii ruși. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.