Denis Pushilin/REUTERS photoDenis Pushilin/REUTERS photo

Liderul” DNR ” Denis Pushilin a spus cinic că Mariupol ar trebui să fie făcut un oraș stațiune. Se presupune că va fi reconstruit și va fi chiar mai bun decât înainte de război.

Liderul terorist a făcut o astfel de declarație în timpul “zilei Victoriei” de la Mariupol, pe 9 mai, scrie presa rusă. Potrivit lui Pushilin, orașul nu se confruntase niciodată cu o astfel de sarcină.

Pe 9 mai, Rashiștii din Mariupol au organizat un marș, la care au desfășurat o imensă panglică Sf. Sub imnul Rusiei, participanții la marș au scandat “ura!”și aveau o zvastică pe haine – Z. Pushilin a participat și la acest Sabat.

Televiziunea rusă, desigur, nu a arătat zonele distruse din Mariupol și, pentru o imagine bună, au ales doar acele cartiere ale orașului care au supraviețuit după bombardarea avioanelor armatei ruse.

Săptămâna trecută, Pushilin și un reprezentant al partidului Rusia Unită au vizitat Herson ocupat. Liderul ” DNR “a stat lângă Andrei Turchak, care a spus că Herson”a devenit rus pentru totdeauna.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *