APU rezistă invadatorilor ruși/foto UNIAN

Sarcina Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU) din regiunea Kiev este de a împiedica trupele ruse să încerce să traverseze râul Irpen și să continue Ofensiva asupra Kievului.

Acest lucru a fost declarat într-un interviu acordat Radio Liberty de către șeful administrației militare regionale din Kiev (OVA), locotenentul general Alexander Pavlyuk.

Răspunzând la întrebarea despre situația de la periferia nord-vestică a Kievului – în zona Bucha și Gostomel, el a spus: “în timp ce sunt sub ocupație. Ce Butch, ce Gostomel. În totalitate această regiune. Nu putem lua nici o măsură acolo încă. Trebuie să păstrăm inamicul în încercările sale de a traversa râul Irpen și de a continua ofensiva asupra Kievului. Până în prezent, potențialul nu estene oferă posibilitatea de a trece la acțiuni contraofensive în această direcție. Numai la nivel local [acționăm]. Potențialul este în creștere. Inamicul își pierde potențialul, dar noi construim. Va avea potențial? Cursul luptelor va continua să depindă de acest lucru.”Potrivit lui Pavlyuk, Kievul este ” o problemă foarte mare pentru Rusia, și ei vor face totul pentru a veni aici.”

Activitatea armatei ruse în regiunea Kiev a fost oprită, a adăugat el.

“Inamicul este oprit. Inamicul caută căi, dar nici forțele noastre armate nu așteaptă – de asemenea, desfășoară în mod activ acțiuni de represalii, încătușând constant inamicul, provocând în mod constant înfrângeri. Deci paritatea rămâne și sper că paritatea va fi de partea noastră în viitorul apropiat”, a spus Pavlyuk.

“Inamicul așteaptă rezerve. Așteptăm și noi. Facem o interdicție privind nominalizarea acestor rezerve. Epuizăm inamicul, ne construim forțele. Dacă reușim și creștem [rezervele], atunci vom îndeplini sarcinile care ne sunt atribuite pentru a elibera Regiunea Kiev de ocupant. Dar Kievul este o problemă foarte mare pentru Rusia și vor face totul pentru a veni aici. Și trebuie să facem contrariul”, a adăugat președintele OVA.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.