consecințele bombardării regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea DonetskConsecințele bombardării regiunii Donetsk de către ocupanții ruși/foto: regiunea Donetsk

șeful Ova din Donetsk a instruit să evacueze cât mai mulți locuitori ai regiunii înainte de 1 octombrie.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului de către președintele Donetsk Ova Pavel Kirilenko.

Potrivit lui Kirilenko, șefii administrațiilor locale au fost instruiți să evacueze numărul maxim de persoane din regiunea Donetsk până la 1 octombrie.

“Actualul sezon de încălzire din regiune va fi extrem de dificil, fără gaz. Ne așteptăm ca la începutul perioadei de iarnă, un maxim de 230 de mii de oameni vor rămâne în regiunea Donetsk ”

El a adăugat, de asemenea, că rețelele electrice existente în regiune nu vor rezista cu siguranță volumului de consum de iarnă și a dat asigurări că autoritățile depun toate eforturile pentru a evacua locuitorii locali cât mai curând posibil.

Amintiți-vă că Regiunea Luhansk continuă să împiedice rușii să atace orașele Donetsk. Acum, rușii încearcă fără succes să “pună stoarce pe” Regiunea Luhansk.

Șeful Ova Luhansk a menționat că așa-numita “pauză operațională” a rușilor este neputința lor ca urmare a exploziilor la depozitele de muniții.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.