Gaidai a numit principalele sarcini ale ocupanților din Regiunea Luhansk/fotografie facebook.com/kommander.nord Gaidai a numit principalele sarcini ale ocupanților din Regiunea Luhansk/fotografie facebook.com/kommander.nord

în Regiunea Luhansk, inamicul și-a concentrat atacurile în mai multe direcții.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai, în aerul Maratonului de informații.

“Ei încearcă să taie autostrada estuar-Bakhmut în două locuri – de la Popasnaya și Belogorovka. Sarcina lor principală este acum să blocheze autostrada și să ia Lisichansk. Apoi vor putea să tragă liber la Severodonetsk de pe munte”, a spus el.dar, a remarcat Gaidai, inamicul este demoralizat după eșecuri cu trecerea Seversky Donets în Belogorovka.

“În plus, plățile lor au fost reduse, acestea sunt deja plătite un salariu crescut nu pentru o lună întreagă. Numai pentru acele ore și zile în care se află pe prima linie. Începe o revoltă cu privire la Finanțe”, a spus șeful regiunii Luhansk.

“Acum ținem linia de apărare a Belogorovka, chiar o curățăm de cealaltă parte a râului. Armata ucraineană deține o linie de apărare în Kamyshevakha, lângă Popasnaya. Lisichansk este complet al nostru, Severodonetsk este complet al nostru. Invadatorii nu pot trece prin vecinătatea Rubezhnoye. Voievodovka nu este, de asemenea, a lor – de îndată ce merg acolo, mor și pierd echipament. Și astăzi APU a curățat Shchedrishchevo și a luat o apărare normală acolo”, a adăugat șeful Luhansk OVA.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Rusia a lansat un război pe scară largă împotriva Ucrainei. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat civilii.

Șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a declarat că armata rusă suferă zilnic pierderi în războiul din Ucraina, pentru a le compensa, comanda rusă se pregătește să trimită “majorete din Moscova” în luptă.

Începând cu 13 mai, armata ucraineană a eliminat 26,9 mii de ocupanți ruși.în plus, Pentagonul a declarat că artileria ucraineană perturbă ofensiva Armatei Ruse în Donbas.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *