sute de marinari ruși nu au vrut să se întoarcă în Ucraina , a remarcat serviciul de informații/foto ua.depositphotos.com sute de marinari ruși nu au vrut să se întoarcă în Ucraina , a remarcat serviciul de informații/foto ua.depositphotos.com

200 de marinari ai Brigăzii 810 Marine a Flotei Mării Negre a Rusiei au refuzat să se întoarcă la războiul din Ucraina.

Acest lucru a fost declarat de către reprezentantul Direcției de informații principal al Ministerului Apărării al Ucrainei Vadim Skibitsky, informeaza Radio Liberty.

“Ce a devenit negativ pentru comanda rusă? Faptul că aproximativ două sute de militari ai Brigăzii 810 au refuzat să se întoarcă din nou pe teritoriul Ucrainei de Sud. Și aceasta a provocat o problemă atât de semnificativă, care, potrivit datelor noastre, a întârziat procesul de restaurare și coordonare a luptei grupului tactic batalion, care a avut loc în luna mai. Dar, în ciuda acestui fapt, BTGr a fost format, este acum în sudul țării noastre și se luptă. Dar acestea sunt grupuri tactice de batalion complet diferite de cele care au fost la început”, a spus Skibitsky.

Potrivit lui, potențialul de luptă, experiența de luptă, acele specialități care sunt critice pentru astfel de unități, “ele sunt în prezent absente.”

“În al doilea rând, brigada 810 în sine, iar sarcina sa principală este de a efectua operațiuni ofensive de asalt naval și doar acțiuni de asalt. Și, în consecință, dacă nu există specialiști instruiți, dacă nu există o coordonare clară a unității, atunci potențialul de luptă al acestui BTGR și al întregii brigăzi, acesta scade”, a remarcat reprezentantul GUR.

Săptămâna trecută, un înalt oficial american din domeniul apărării a declarat că Rusia suferă sute de pierderi în fiecare zi într-un război pe scară largă în Ucraina și a pierdut mii de locotenenți și căpitani, precum și sute de coloneli și “mulți” generali ruși.

Amintiți-vă că un război pe scară largă în Ucraina cu Rusia a început dimineața devreme pe 24 februarie.

apărătorii statului nostru au dat o mustrare demnă invadatorilor. La 31 iulie, 40.830 de adversari au fost deja eliminați pe teritoriul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *