rușii forțează oamenii să obțină pașapoarte rusești/fotografie ua.depositphotos.com rușii forțează oamenii să obțină pașapoarte rusești/fotografie ua.depositphotos.com

În teritoriile ocupate temporar din Ucraina, ocupanții continuă să certifice forțat populația ucraineană.

Acest lucru este menționat într-un mesaj din canalul Telegram al Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

“Pentru locuitorii orașului Melitopol și împrejurimile sale, ocupanții au făcut publice cerințele privind “cotele de teren”. În același timp, persoanele care mai au contracte de închiriere pentru acțiuni de teren ar trebui să-l renegocieze pentru altele noi”, se spune în notă.

Persoanele al căror contract a expirat trebuie să încheie un nou contract pe baza pașaportului rus primit și în conformitate cu legislația rusă. Dacă termenul contractului a expirat și proprietarul nu a apărut, persoana va fi lipsită de dreptul de proprietate asupra cotelor de teren proprii.

Citește și:  Kholodnoyarovtsy a arătat un videoclip din satul eliberat Dibrovnoye din regiunea Harkov “Kholodnoyarovtsy” a arătat un videoclip din satul eliberat Dibrovnoye din regiunea Harkov noul RPDC: OPU a explicat cu ce înghețarea războiului amenință Ucraina Noul RPDC: OPU a explicat ce” înghețarea ” războiului amenință Ucraina cu  Canada a reluat programul de exerciții pentru armata ucraineană Canada a reluat programul de exerciții pentru armata ucraineană

“Ocupanții au stabilit, de asemenea, că de la începutul lunii septembrie a acestui an, plăcuțele de înmatriculare ale modelului ucrainean pe vehicule vor fi schimbate în cele temporare cu reemiterea ulterioară, cu condiția ca proprietarul vehiculului să aibă pașaport rus”, a remarcat serviciul de informații.

În plus, se remarcă faptul că, la ieșirea din oraș la punctele de control, ocupanții continuă să efectueze verificări asupra bărbaților, în special pentru a inspecta tatuajele.

Astfel, subliniază GUR, activitățile ocupanților vizează certificarea populației și însușirea proprietății persoanelor care au plecat în teritoriile controlate de Ucraina.

“În același timp, pe teritoriul ocupat al regiunii Kherson”, Ministrul Politicii Agrare din regiunea Kherson, A. Kovalev, solicită producătorilor agricoli să își înregistreze activitățile și să plătească” impozite” în conformitate cu legislația Federației Ruse”, se spune în mesaj.

Cei care refuză, a adăugat informațiile, vor fi privați de proprietatea asupra terenurilor, iar proprietarii agroindustriei vor fi trimiși în afara regiunii.

În plus, se remarcă faptul că în Kamenskoye, administrația ocupației ia măsuri pentru a transfera activitățile întreprinderilor locale la standardele fiscale în conformitate cu legislația rusă.

“Scrisorile relevante au fost înmânate reprezentanților mediului de afaceri și persoanelor care desfășoară activități independente. Principala cerință a activității de afaceri este prezența cetățeniei Federației Ruse”, – a declarat în GUR.

anterior a fost raportat că Rusia va emite pașapoarte în partea ocupată a regiunii Harkov.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *