Serviciul de urgență de Stat al Ucrainei continuă să salveze oamenii de consecințele războiului. Angajații Serviciului de urgență de stat Sting incendiile, demontează molozul și neutralizează scoicile. Uneori trebuie să se confrunte cu bombe aeriene periculoase. Serviciul a arătat distrugerea unuia dintre ei pe video.

Potrivit Direcției Principale a serviciului de urgență de stat, o coajă de 500 de kilograme a fost găsită în apropierea satului Belenke, raionul Belgorod-Nistru din regiunea Odessa. A fost identificată ca o bombă de aeronavăab-500 de producție modernă. Obiectul exploziv a fost confiscat, dus într-un loc special și distrus. Principalele etape ale procesului sunt prezentate în videoclipul de mai jos.

“Angajații Serviciului de urgență de Stat îndeamnă cetățenii să fie cât mai atenți în cazul detectării unor astfel de obiecte — în niciun caz nu se apropie de ei, interzic copiilor să ridice ceva de la sol. Dacă este detectat un medic de familie, trebuie să raportați imediat serviciului de salvare sau poliției”, a declarat serviciul de urgență de Stat.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.