Pilot cu indicativ de apel” Juice “/screenshot

Pilotul militar al luptătorului MiG-29 cu indicativul de apel “Juice” numit “planificare analfabetă” și prostia piloților ruși principalul motiv pentru care Rusia nu a putut obține un avantaj în aer în războiul din Ucraina.

și-a exprimat opinia în acest sens într-un interviu acordat TSN.

“Ei s-au supraestimat foarte mult și au subestimat capacitățile noastre. Ne protejăm țara, orașele și familia. Ei înșiși au venit cu tehnici tactice, lucruri pentru a înșela un adversar mai avansat din punct de vedere tehnologic. Asta a funcționat. Comandanții noștri au stabilit o sarcină globală și cum să o îndeplinească, de-a lungul rutelor, tehnicilor… decidem asta. În timp ce rușii urmează prost ordinele, chiar dacă sunt absolut mortale pentru ei.”

Pilotul a povestit cum, de la începutul invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, colegii din Statele Unite sunt în mod constant surprinși, întrebând: “sunt (ruși) atât de proști?”.

“Da. Și acest lucru este în avantajul nostru, ne salvează. Uneori, având arme … acțiunile lor tactice “stupide” duc la faptul că sarcinile lor nu sunt îndeplinite și suferă pierderi”, a remarcat războinicul.

Pilotul a adăugat cu regret că, deși Federația Rusă are într-adevăr un avantaj în tehnologie:

“Radarele noastre, care au fost inventate acum 40 de ani, nu fac posibilă concurența cu cele rusești. Rusii nu sunt cei mai buni din lume, dar sunt mult mai buni decât ai noștri…”

În plus, potrivit pilotului, piloții ucraineni sunt înarmați doar cu capete semi-active pentru rachete aer-aer. Aceasta înseamnă că, după lansarea unei rachete la o distanță mare, pilotul trebuie să o însoțească, să o lumineze cu radarul său de bord, până în momentul în care atinge ținta:

“Zburați, însoțiți racheta, spre racheta care zboară spre voi…. Acest lucru dă senzația că ești un kamikaze.”

În același timp, după cum a remarcat luptătorul, piloții ruși au rachete cu un cap activ de acasă: “aceasta înseamnă că îl lansează, zboară autonom și, în acest moment, se poate apăra, merge la bază.”

rechemare, pilot numit luptători care pot schimba radical cursul războiului din Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.