APU deține poziții și nu permite avansuri inamice/foto Unian, Andrey MarienkoAPU deține poziții și nu permite avansuri inamice/foto Unian, Andrey Marienko

Invadatorii ruși nu vor abandona încercările lor de a profita de regiunea Kharkiv și Kharkiv, deoarece pentru ei este o zonă strategică importantă – o rampă de lansare și un coridor pentru completarea trupelor în teritoriile Luhansk și Donetsk

Acest lucru a fost spus de șeful regiunii Harkov Oleg Sinegubov pe Teleton.

În același timp, el a menționat că operațiunile militare active sunt în curs de desfășurare în est și în direcția nord-estică a regiunii Harkov. Prin urmare, direcțiile Volchansky, Kupyansky și Izyumsky sunt periculoase.

În același timp, tăcerea a fost înregistrată în Harkov în sine timp de câteva săptămâni, dar această tăcere este “relativă și înșelătoare.” Deci, în special, districtul Kiev al orașului a fost bombardat din nou în această după-amiază.

inamicul trage mai multe lansatoare de rachete “Tornado” și “Hurricane” și, din păcate, bombardarea ajunge în orice zonă din Harkov.

Ucraina a câștigat bătălia pentru Kharkiv

Rashiștii nu au reușit să ia Harkov prin furtună, a confirmat primarul orașului Igor Terekhov pe 14. Trupele inamice au părăsit vecinătatea orașului, îndreptându-se spre granița ruso-ucraineană.

În aceeași zi, AFU a aruncat înapoi trupele rusești în direcția Izyum cu cel puțin 10 km. deci, ocupanții care se aflau în Podvysok au fost mutați masiv în Gorokhovatka.

Se spune că trupele rusești se pregătesc să reia ofensiva în regiunea Izyum și bat în zonele așezărilor Vernopolye, Dubravnoye și Dolgenkoye. Forțele Armate ale Ucrainei dețin poziții și nu permit avansuri inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.