în Nikolaev, inamicul a atacat Barăcile parașutiștilor/fotografie ilustrativă facebook.com

Vineri dimineață, 18 martie, inamicul a bombardat Mykolaiv de aproape, în special, a deschis focul din Regiunea Herson, astfel încât locuitorii locali nu au avut timp să avertizeze despre atacul aerian.

Inamicul a tras la cazarma celei de-a 79-a brigăzi separate de asalt aerian a Forțelor Armate din Ucraina, “unele obiecte erau goale”, a declarat primarul Nikolaev Alexander Senkevich.

Potrivit lui, ” cineva a fost prins.” Șeful orașului a adăugat că nu poate oferi mai multe informații, deoarece nu poate împărtăși informații militare.

“Nu am avut o alertă aeriană, pentru că am fost atacați din Regiunea Herson și pur și simplu nu am avut timp să lansăm un sistem de alertă. Bombardamentul a avut loc mai repede decât urmărim și lansăm sistemul”, a spus oficialul.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, dimineața devreme, trupele rusești au intrat în Ucraina. În primul rând, inamicul a bombardat instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice, în special Nikolaev. 

lupte acerbe a fost întâmplă în centrul regional de la începutul războiului, inamicul a încercat să distrugă orașul. 

la 16 martie, șeful administrației militare-civile regionale Mykolaiv, Vitaly Kim, a împărtășit că linia frontului a fost împinsă înapoi în zona orașului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.