sistemele HIMARS sunt greu de distrus/fotografia Statului Major General sistemele HIMARS sunt greu de distrus/fotografia Statului Major General

Sistemele americane de rachete cu lansare multiplă (MLRS) HIMARS, care au intrat în serviciu cu Forțele Armate ale Ucrainei, au provocat deja multe probleme invadatorilor ruși. Ocupanții se panichează și se tem teribil de aceste sisteme.

acest lucru a fost spus de șeful Centrului pentru Studii Juridice militare Alexander Musienko pe canalul 24.

Potrivit acestuia, specificul sistemelor HIMARS este de așa natură încât este foarte dificil să se calculeze de unde este tras salvo: rachetele homing, care sunt controlate de un satelit atunci când indică o țintă, pot zbura de-a lungul unei traiectorii complexe. În plus, intervalul de timp în care apărătorii ucraineni ajung la fața locului și implementează instalația de unde trag focuri și se întorc este foarte mic, literalmente câteva minute.

“În timp ce șoferul conduce mașina la punctul următor, în acest moment coordonatorul stabilește următoarele obiective. Nu este nevoie să stați nemișcat și să rezolvați aceste proceduri. Prin urmare, HIMARS este de fapt ca o fantomă, motiv pentru care ocupanții se tem atât de mult de asta”, a spus Musienko.

acum rușii vor încerca să distrugă sistemele HIMARS, a adăugat expertul.

Anterior, expertul militar Serghei Grabsky și-a exprimat opinia că, pentru a inversa cursul războiului și a învinge Federația Rusă, Ucraina are nevoie de cel puțin 300 de sisteme de rachete cu lansare multiplă de nouă generație, precum HIMARS sau M270 MLRS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.