el a mulțumit lumii pentru sprijinul colosal al garnizoanei Mariupol/foto t.me/polkazov El a mulțumit lumii pentru sprijinul colosal al garnizoanei Mariupol/foto t.me/polkazov

situația de la Azovstal este extrem de dificilă, dar apărătorii lui Mariupol continuă să dețină linia.

acest lucru a fost declarat într-un mesaj video de către comandantul regimentului Azov, locotenent-colonelul Denis Prokopenko.

“Din 25 aprilie, deținem o apărare circulară la uzina Azovstal. Este a doua zi de când inamicul a intrat pe teritoriul uzinei”, a spus el.

Potrivit lui Prokopenko, luptele sângeroase grele continuă.”sunt mândru de soldații mei care fac eforturi supraomenești pentru a opri atacul inamicului”, a subliniat comandantul Azov.

El a mulțumit lumii pentru sprijinul extraordinar al garnizoanei Mariupol și a subliniat că soldații merită acest lucru.

“Situația este extrem de dificilă, dar indiferent de ce, continuăm să executăm ordinul de a ține apărarea”, a subliniat Prokopenko.Anterior, UNIAN a raportat deja că un fost angajat al Azovstal le-a arătat invadatorilor pasaje subterane sub uzină și acum iau cu asalt aceste tuneluri.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *