rușii au primit o respingere decisivă din partea apărătorilor ucraineni/foto facebook.com/GeneralStaff.ua rușii au primit o respingere decisivă din partea apărătorilor ucraineni/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

În direcția Donetsk, ocupanții au efectuat daune de incendiu pozițiilor trupelor noastre de-a lungul liniei de contact.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei.

“În direcția Donetsk, inamicul își concentrează eforturile principale pe direcțiile Severodonetsk și Bakhmut. A efectuat înfrângerea focului a pozițiilor trupelor noastre de-a lungul liniei de contact. Inamicul nu a efectuat nicio acțiune activă în direcția Limansky și a continuat să ne bombardeze unitățile. Efectuează măsuri de pregătire pentru ofensivă. În direcția Severodonetsk, inamicul a continuat să folosească artileria cu butoaie și rachete. El încearcă să depășească rezistența trupelor noastre și să stabilească un control deplin asupra orașului Severodonetsk, luptele continuă”, se spune în mesaj.

După cum sa menționat în Statul Major General, ocupanții au efectuat operațiuni de asalt în direcția Bakhmut pentru a acoperi așezarea Vrubovka, nu au avut succes. Când a încercat să reia operațiunile de asalt în direcția Orekhovo – Zolotoe, inamicul a primit o respingere decisivă din partea apărătorilor ucraineni și s-a retras.

“În direcțiile Avdiivka, Novopavliv și Zaporizhia, inamicul influențează sistematic pozițiile trupelor noastre pentru a-și constrânge acțiunile și a preveni regruparea. În direcția Bugului sudic, invadatorii încearcă să dețină pozițiile ocupate anterior și să efectueze bombardarea unităților forțelor de apărare. Inamicul a provocat daune de foc din artileria de butoi și rachetă în zonele așezărilor Osokorovka, Trudolyubovka, Shirokoe, Dobryanka și Blagodatnoye”, spune rezumatul.

Citește și:  luptătorii AFU au arătat rezultatele vânătorii de noapte pentru ocupanți: video atmosferic Luptătorii AFU au arătat rezultatele “vânătorii” de noapte pentru ocupanți: video atmosferic Rusia pregătește provocări sângeroase în regiunea Kherson – în jurul prânzului Rusia pregătește provocări sângeroase în regiunea Herson-OK “Pivden” în viitorul apropiat, armata rusă va arunca toate rezervele pentru a captura Severodonetsk-Gaidai În viitorul apropiat, armata rusă va abandona toate rezervele pentru a captura Severodonetsk-Gaidai  APU a acoperit postul de comandă cu Kadyrovites în Rubezhnoye: ceea ce este cunoscut APU “a acoperit” postul de comandă cu” Kadyrovites ” în Rubezhnoye: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, soldații ucraineni au respins cu succes acțiunile de asalt inamice în direcțiile Dolgenkoe-Mazanovka și Dolgenkoe-Dolina în direcția slavă.

Statul Major a menționat că ocupanții continuă să bombardeze pozițiile trupelor noastre, precum și infrastructura civilă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.