Care este situația de la Kiev acum?/fotografie UNIAN (Alexander Sinitsa)Care este situația de la Kiev acum?/foto UNIAN(Alexander Sinitsa)

UNIAN spune online ce se întâmplă la Kiev și în regiune vineri, 13.05.2022.

Amintiți-vă că la începutul lunii aprilie, forțele armate ucrainene au eliberat Regiunea Kiev de invadatori. Ceea ce au văzut în suburbiile Kievului a șocat lumea – civilii au fost torturați, violați și uciși.

11: 31  Astăzi, la Kiev, procesul unui criminal de război rus, rusul Vadim Shishimarin, este acuzat că a împușcat un ciclist neînarmat în regiunea Sumy. Prima ședință de judecată va avea loc astăzi la Kiev. Shishimarin este acuzat de articolul ” încălcarea legilor și obiceiurilor de război.” Pur și simplu, ei sunt judecați ca un criminal de război. El se confruntă cu o pedeapsă până la închisoare pe viață. Vadim Șișimarin este primul militar rus care s-a prezentat în fața unui tribunal ucrainean.

11:05  Ieri, pe 12 mai, la ora 19:30, în satul Chaiki, la depozitele companiei Agromat, un ofițer de poliție al Comunității a reținut jefuitorii care au încercat să fure anvelope în valoare de aproximativ 30 de unități.

10: 20  Biroul Procurorului General raportează: “peste 646 de copii au fost răniți în Ucraina ca urmare a agresiunii armate pe scară largă a Federației Ruse. În dimineața zilei de 13 mai 2022, numărul oficial al victimelor copiilor nu s – a schimbat-226. Numărul răniților a crescut-420. Copiii cei mai afectați au fost în regiunea Donetsk – 139, Kiev – 116, Harkov – 99, Chernihiv – 68, Herson – 48, Lugansk – 45, Mykolaiv – 44, Zaporozhye – 28, Sumy – 17, la Kiev – 16, Jitomir – 15. “

9:57  La Kiev și în regiune, ora de stingere se schimbă de duminică, 15 mai, ora de stingere va începe o oră mai târziu. Și va dura între orele 23: 00 și 5: 00 dimineața. Din 16 mai, transportul public al capitalei va funcționa mai mult. Metro – de la 06: 00 la 22: 00. Transportul public terestru – de la 06: 00 la 22: 30

9: 02  În regiunea Kiev, după o lună de rătăcire, ocupantul rus însuși sa predat Apărării după cum sa dovedit, el a rămas în urma lui când au fugit din regiunea Kiev. Acum războinicul “celei de-a doua armate a lumii” așteaptă captivitatea și, eventual, schimbul.

04:58 În regiunea Kiev, după o lună de rătăcire, ocupantul rus sa predat apărării.

După cum sa dovedit, el a rămas în urma lui când au fugit din regiunea Kiev. Acum războinicul “celei de-a doua armate a lumii” așteaptă captivitatea și, eventual, schimbul.

03:34 raid aerian se stinge.

03:02 o alertă aeriană a fost declarată la Kiev.

01: 12 în Bucha, Regiunea Kiev, invadatorii ruși au plantat o grenadă în pianul unei fete de 10 ani.

Un locuitor din Bucha, întorcându-se acasă, pe lângă înfrângere, a găsit și o capcană a morții, care în mod miraculos nu a funcționat. Datorită vigilenței femeii, nimeni nu a fost rănit, iar sapatorii pe care i-a numit au confiscat și dezamorsat Grenada.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *