ce se întâmplă astăzi la Kiev?/fotografie de REUTERSCe se întâmplă astăzi la Kiev?/fotografie de REUTERS

La Kiev și în regiune, loviturile de rachete ale Federației Ruse nu sunt excluse. Ocupanții amenințaseră anterior cu greve în cartierul guvernamental al capitalei.

Aflați toate detaliile despre ceea ce se întâmplă la Kiev și în regiune marți, 3 mai 2022:

15:48  Mihail, și-au luat rămas bun de la producătorul Radio Liberty Vera Girich, care a murit ca urmare a bombardării Kievului. După prânz, aproximativ cincizeci de persoane au venit la catedrală, inclusiv prietenii, rudele și colegii ei.

15:37  Începând de mâine, traficul va fi parțial restricționat la coborârea Vladimirsky. restricția se datorează începerii reparațiilor curente la coborâre. În special, în cursul lucrărilor, lucrătorii rutieri intenționează să elimine subsidența și gropile pietrelor de pavaj. În timpul reparației, mișcarea pe coborâre va fi parțial restricționată.

15:30  În Irpen, tocmai au găsit vergeturi în parcul din apropierea spitalului pentru copii, la intersecția străzilor Davidchuk și Gogol, băieții de la Garda Națională au găsit trei vergeturi în parc care părăsiseră dușmanii. În prezent, examinează cu atenție întregul teritoriu al parcului și Spitalul de copii Davidchuk. Aveți grijă, nu vă plimbați singuri prin aceste teritorii și nu vă plimbați animalele de companie.

15:12  Serviciul de securitate al Ucrainei a raportat despre operațiunile efectuate. În regiunea Kiev, contrainformația SBU a prins un agent rus. El a colectat și transmis inamicului date privind desfășurarea punctului de rezervă al unităților Gărzii Naționale a Ucrainei. Trei trădători au fost, de asemenea, reținuți în regiune.

13:56 VDNH reia activitatea unui număr de locații. Cafenelele, restaurantele, mâncarea stradală și închirierea de biciclete au început deja să funcționeze pe teritoriul Expocenterului. Unele locații sunt, de asemenea, pregătite pentru deschidere în luna mai. Adăposturile sunt situate în pavilioanele 1, 5 și 13.

13:04 La Kiev, sunt înregistrate cazuri de botulism. Potrivit KSCA, există doi pacienți cu această boală gravă în spital. Cauza bolii este cel mai adesea utilizarea produselor conservate la domiciliu: carne, pește și, uneori, legume. Potențial periculoase sunt toate conservele care au fost prost spălate sau tratate termic. Dar cel mai adesea cauza botulismului este utilizarea produselor uscate sau afumate la domiciliu. Printre simptomele primare: setea, uscăciunea membranelor mucoase, senzația de “bucată” în gât. Ulterior, se adaugă dureri de cap severe, amețeli, insomnie și o creștere a temperaturii corpului.

12:52 Flori în loc de gloanțe. Așa încearcă locuitorii din Gostomel să ascundă urmele războiului – pictează găurile de gloanțe și șrapnel pe gard cu flori.

12:45 Începând cu dimineața zilei de 3 mai, la Kiev, fundalul radiațiilor și indicatorii de aer atmosferic sunt normali.

12:07 Două complexe rezidențiale de 50 de mii de pătrate fiecare vor fi construite în Irpen și Borodyanka. Perioada de construcție este de până la 5 luni. Teritoriile pentru aceste complexe viitoare au fost deja selectate ținând cont de apropierea de toate comunicațiile și infrastructura rutieră necesare.

11:00 Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat pierderile estimate ale trupelor rusești începând cu a treia mai.

10:12 un gardian al benzinăriei a furat 100 de litri de combustibil în Butch. Reținut.

09:49 20 Kievans a creat un mozaic pentru a sprijini forțele armate ale Ucrainei și art. O astfel de clasă de master în mozaic a avut loc pe coborârea Andreevsky.

09: 20 8 gropi comune au fost găsite în regiunea Kiev. În general, se știe deja despre 1202 de civili uciși de ocupanții din regiunea Kiev.

08:00 – Noaptea de la Kiev și regiunea a trecut în liniște, fără anunțarea de alarme de aer.reamintim că Federația Rusă a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei la 24 februarie 2022. Ocupanții s – au” distins ” cu atrocități în regiunea Kiev-au împușcat civili și au violat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.