Care este situația din Mykolaiv astăzi?/fotografie de REUTERSCare este situația din Mykolaiv astăzi?/foto de REUTERS

Mykolaiv și regiunea au devenit în mod repetat ținte ale ocupanților ruși bombardarea clădirilor rezidențiale.

UNIAN online spune ce se întâmplă în Mykolaiv și în regiune Luni, 04/25/2022:

15:15  Criminologii și experții în explozivi ai sediului regional al poliției din regiunea Mykolaiv au înregistrat faptele crimelor de război ale armatei ruse într-o altă așezare aflată sub ocupație ostilă de la începutul unei invazii la scară largă pe teritoriul regiunii Mykolaiv, experții în explozivi au neutralizat peste 600 de obuze, mine, rachete, grenade de mână, elemente explozive ale munițiilor cu dispersie.

13: 25 În ultima săptămână, în perioada 18-24 aprilie, 17 bebeluși s-au născut în maternitățile orașului și spitalul orașului numărul 5: șapte băieți și zece fete. Rapoartele Consiliului Municipal Nikolaev.

13:11 APU a revenit 5 așezări de Nikolayevshchina sub control, rapoarte OK”Sud”. Așezările sunt situate în apropierea graniței administrative cu regiunea Kherson.

12:47 Spitalul Regional de copii Mykolaiv a primit un generator pentru alimentarea autonomă de rezervă în cazul unei întreruperi de curent de urgență. Raportează Ova Nikolaev. După cum a spus șeful adjunct al OVA, Yuri Granaturov, generatorul poate satisface pe deplin nevoile unei instituții medicale.

10:10 În dimineața zilei de 25 aprilie, ca urmare a bombardării de către trupele rusești, a izbucnit un incendiu în satul Shevchenkovo, Districtul Mykolaiv.

10: 00 Nikolaev. 09: 40, 25 aprilie:

09:21 harta alarmelor de aer din Ucraina deocamdată:

06.33 o alertă aeriană a fost declarată în districtul Pervomaisky.

06.32 O alertă aeriană a fost declarată în regiunea Mykolaiv.

06:32 o alertă aeriană a fost anunțată în Mykolaiv și comunitatea teritorială Mykolaiv.

06.32 o alertă aeriană a fost declarată în orașul Voznesensk și în comunitatea teritorială Voznesensk.

01.36 Comandamentul operațional” sud ” a raportat că în regiunea Mykolaiv, armata ucraineană a asigurat controlul asupra teritoriilor din zona a încă 5 așezări din apropierea frontierei administrative cu Regiunea Herson.

anterior a fost raportat că situația din regiunile Herson și Mykolaiv din sudul Ucrainei rămâne stabil tensionată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.