Care este situația din Mykolaiv astăzi?/foto de REUTERS care este situația din Mykolaiv astăzi?/fotografie de REUTERS

Mykolaiv și regiunea au devenit în mod repetat ținte ale ocupanților ruși. Armata lui Putin bombardează clădiri rezidențiale.

UNIAN online spune ce se întâmplă în Mykolaiv și în regiune astăzi, 04/27/2022:

13:38  Vitaly Kim a publicat un nou videoclip de la Kherson, care arată câți oameni au venit în piață protestând împotriva ocupanților și intenționează să creeze un “HNR”, motiv pentru care ocupanții s-au clătinat și au decis să disperseze locuitorii din Kherson cu grenade paralizante și gaze lacrimogene. Prostuțule. Ei nu înțeleg că nu sunt sclavi ruși. Nu voi sta aici.

13:25 Invadatorii au avansat în direcția Kherson: au intrat în Alexandrovka și au încercat să avanseze spre Tauride și New Dawn în regiunea Mykolaiv, dar fără succes.

12:54 În timpul zilei de 26 aprilie, pe teritoriul regiunii Mykolaiv au apărut cinci incendii, dintre care unul s-a datorat bombardării de către armata rusă, trei din cauza manipulării nepăsătoare a focului, se stabilește cauza altuia.

Datorită bombardării de către armata Federației Ruse, a izbucnit un incendiu în apropierea cooperativei horticole și de struguri “Ozharskoye” din Districtul Mykolaiv.

12:40  Ajutorul umanitar a sosit în Nikolaev din Cernăuți, Consiliul Municipal Nikolaev raportează că apa potabilă și paski sunt distribuite centrelor de protecție socială care le vor elibera locuitorilor din Mykolaiv.

12: 06  “Nikolayevvodokanal” planuri comune pentru miercuri, 27 Aprilie în mesaj se remarcă faptul că echipajele au plecat deja să livreze apă locuitorilor din Mykolaiv, în plus, angajații planului vodokanal de îmbunătățire a teritoriului după săparea la 4 adrese din oraș, precum și pentru repararea rețelei de alimentare cu apă. “Suntem siguri că aveți doar indignare și singura întrebare: “Unde este apa?”. Nu stăm și așteptăm ca Rashiștii să fie eliminați din Kherson. Facem tot posibilul pentru a vă întoarce confortul atât pentru dvs., cât și pentru noi înșine”, a remarcat vodokanal.

10:45 Deci, ce au orcii acolo? Și totul este rău pentru ei, rândurile “două sutimi” sunt reînnoite în fiecare zi. Deja 22 mii 400 laptenogi nu se vor întoarce în viață în Federația Rusă. Nimic, rudele lor sunt în așteptare pentru un “premiu de consolare” de 10 mii de ruble (4 mii UAH)

9: 50  Trupele rusești au încercat să avanseze spre regiunea Mykolaiv în zona așezărilor Tavriyskoye și Novaya Zarya, dar au suferit pierderi semnificative și s – au retras, – comanda operațională “Pivden”.

9: 23  Conform datelor oficiale, în dimineața zilei de 27 aprilie, numărul victimelor copiilor nu s – a schimbat-217. Numărul răniților a crescut — peste 393. Copiii cei mai afectați din regiunea Donetsk – 129, Kiev-114, Harkov-93, Chernihiv-66, Herson – 44, Mykolaiv-43

06:46 în Nikolaev și regiunea pe timp de noapte și în dimineața nu a declarat o alertă de aer.

04.39 În regiunea Mykolaiv, armata ucraineană a preluat din nou controlul deplin asupra a trei așezări: satul Shirokoe și două sate – Novopetrovka și Lyubino, a declarat consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Anton Gerashchenko.

“APU a recâștigat controlul deplin asupra a trei sate la vest de Snegirevka: Shirokoe, Lyubino și Novopetrovka”, a spus el.

în regiunea Mykolaiv, trei așezări sunt acum din nou sub controlul Armatei Ucrainei, raportate în cadrul Ministerului Afacerilor Interne/hartă t.me/Pravda_Gerashchenko

ajuta proiectul susține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.