regiunea Donetsk a fost sub bombardarea ocupanților/fotografie vchasnoua.com

15 așezări au fost sub bombardarea ocupanților ruși așezări în regiunea Donețk.  

Acest lucru este menționat în Rezumatul operațional al Poliției regiunii Donetsk din 14 martie 2022.

Mariupol, Avdiivka, Ugledar, Volnovakha, Maryinka, Krasnogorovka, Kramatorsk, Druzhkovka, Andreevka, Svyatogorsk, Kamenka, Pavlovka, Zaitseve, Ivanovka, Verkhnotoretskoye au fost bombardate de trupele rusești. 

“Ca urmare a grevelor trupelor rusești, există morți și răniți. Cel puțin 37 de obiecte au fost avariate, marea majoritate fiind case civile. Informațiile despre victime sunt clarificate”, a menționat poliția.

în special, invadatorii au bombardat Avdiivka, deteriorând o fabrică de cocs, clădiri rezidențiale, o școală și o conductă de gaz.

Kramatorsk a suferit o grevă de rachete, potrivit informațiilor preliminare, sunt morți. Există raiduri aeriene constante în Mariupol. Oamenii nu pot ieși din adăposturile pentru bombe, sunt în stare extrem de critică.

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 14 martie, Statul Major General a raportat că încercările ocupanților ruși de a profita de Mariupol rămân nereușite – orașul deține încă eroic apărarea. 

de asemenea, s-a raportat că pe 13 martie, convoiul umanitar, care se îndrepta spre Mariupol, s-a întors din nou la Berdyansk.

“un convoi cu încărcătură umanitară și autobuze de evacuare va continua să se mute în oraș”, a menționat poliția. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.