bombardarea inamicului nu se oprește în Severodonetsk/foto REUTERS bombardarea inamicului nu se oprește în Severodonetsk/foto REUTERS

În Regiunea Luhansk, inamicul continuă să încerce să preia controlul asupra Rubezhnoye. De asemenea, ocupanții se pregătesc pentru o ofensivă asupra Severodonetsk și a estuarului. 

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe Facebook.

Pe 7 mai, armata rusă a efectuat din nou bombardamente de artilerie și atacuri cu rachete cu utilizarea aviației tactice în anumite zone. Inamicul a încercat să preia controlul asupra așezării Alexandrovka, dar toate încercările s-au încheiat cu înfrângerea ocupanților.

“În direcția Donețk, inamicul și-a concentrat eforturile principale pe preluarea controlului deplin asupra Rubezhny și pregătirea pentru o ofensivă asupra așezărilor Liman și Severodonetsk”, a raportat Statul Major General.

În plus, ocupanții continuă să blocheze unitățile Forțelor de apărare din zona uzinei Azovstal din Mariupol. Inamicul efectuează operațiuni de asalt, pentru aceasta folosește artilerie și tancuri.Anterior, UNIAN a raportat deja că o fată de 15 ani a fost rănită și a scos patru adulți din Popasnaya cu mașina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *