ocupanții distrug Severodonetsk, dar oamenii nu vor să evacueze/foto Igor606Invadatorii distrug Severodonetsk, dar oamenii nu vor să evacueze/foto Igor606

Invadatorii ruși continuă să asalteze Severodonetsk, distrugând zonele rezidențiale. Cu toate acestea, populația locală refuză să evacueze.

Acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului de către șeful administrației civile raionale Alexander Stryuk.

Potrivit acestuia, începând de astăzi, 7-8 mii de civili rămân în oraș. Alții au fost deja deportați pe teritoriul ocupat anterior din Regiunea Luhansk.

Civilii se ascund în adăposturile de bombe Azot. Armata ucraineană le aduce alimente și medicamente. În același timp, este dificil să convingi oamenii să evacueze de acolo.

Șeful RCA a subliniat că au existat mai multe distrugeri în Severodonetsk – unele dintre blocurile din vechile cartiere ale orașului au fost deteriorate foarte grav în ultimele zile.

Citește și:  Rusia se pregătește să transfere multe unități de rezervă către Donbass - informații Britanice Rusia se pregătește să transfere mai multe unități de rezervă la Donbass-informații Britanice  Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) generalul Bundeswehr retras a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei Generalul în rezervă al Bundeswehr a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei  trupele rusești au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk Trupele ruse au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk Purjările continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW În Federația Rusă,” epurările ” continuă din cauza eșecului războiului din Ucraina – ISW

după cum a raportat UNIAN, inamicul a deschis focul de două ori la uzina Azot din Severodonetsk, teritoriul instalațiilor de tratare a fost deteriorat. Lupte de stradă acerbă continuă în oraș.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.