există o situație dificilă cu mâncarea în Slavutich  fotografie de Marina Grigorenko

orașul Slavutich din regiunea Kiev a fost complet izolat, nu există suficientă mâncare.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele Kiev Ova Alexander Pavlyuk. “Slavutich este complet izolat. Este nevoie de alimente și Medicamente”, a spus el.

Există o catastrofă umanitară în districtul Vyshgorodsky din comunitățile teritoriale Ivankovskaya, Dymerskaya și Polesskaya ocupate, nu există comunicare, electricitate, alimente și medicamente.

evacuarea oamenilor din comunitatea Dymer ocupată continuă.

Nu există apă, gaz, electricitate și comunicații în districtul Buchan din comunitatea Makarov. Satul este sub controlul APU, dar în mod constant sub focul inamic.

Inamicul este înrădăcinat în comunitățile Buchan și Nemeshaev. Mișcarea ocupanților este înregistrată în comunitățile Borodyansk, Gostomel și Dmitrov.

În districtul Brovarsky, situația este tensionată, dar controlată. În comunitățile Baryshevskaya, Kalityanskaya, Velikodymerskaya și Kalinovskaya există echipamente inamice.

Exploziile au fost auzite în cartierul Obuhov noaptea, în general, situația este stabilă și controlată.

în districtul Fastovsky, situația este stabilă și controlată, nu există combustibil la o parte a benzinăriei. Comunitatea Fastov acceptă refugiați și oferă asistență în cazarea lor. Situația este controlată în districtele Belotserkovsky și Boryspil.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.