apărătorii ucraineni au transmis un videoclip puternic din prima linie/facebook.com/93OMBr

O brigadă separată de infanterie motorizată din Mariupol a arătat viața de zi cu zi de luptă. Soldații sunt încrezători că vor respinge ofensiva și vor transmite salutul “soldatului rus”.

Videoclipul a apărut online.

“Sunt sigur că putem merge pe o contraofensivă. Ne vom răzbuna nu numai pentru frații noștri, ci și pentru copii și femei, pentru că acesta este cel mai important sprijin, sprijin și, de dragul lor, suntem gata să ne dăm viața și nu vom lăsa dușmanii nici măcar un metru lângă casă. Soldat rus, urmați nava”, a spus unul dintre soldați.

Între timp, apărătorii pregătesc cochilii “cadou” pentru ocupanți. Fiecare este semnat cu atenție. În videoclip puteți vedea cochilii cu inscripția “Pentru Ucraina”, “pentru Kharkiv”, “pentru Trostyanets”, “pentru Berdyansk”, “pentru Akhtyrka”.

“Îi salut pe cei care au atacat orașele noastre. Pentru Mariupol, pentru Kiev, pentru Nikolaev, pentru Harkov, pentru toate orașele, pentru toate spitalele, pentru școli, pentru grădinițe, pentru case pașnice care au fost distruse de aeronave și artilerie. Ești un gunoi. Vei fi pedepsit. Această pedeapsă vom fi noi. Calcul, atenție! La comanda mea-333”, a spus războinicul. după aceea, artileria a acoperit pozițiile ocupanților cu un voleu.în același timp, un alt apărător și-a dorit ca orașele gemene să fie indestructibile, ca și capitala noastră.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.