corpul unui civil a fost găsit în regiunea Kiev/foto facebook.com/pol.kyivregioncorpul unui civil a fost găsit în regiunea Kiev/foto facebook.com/pol.kyivregion

Un bărbat a fost găsit mort în apropierea așezării de tip urban Makarov din Districtul Buchansky din regiunea Kiev.

Corpul unui civil a fost găsit în zona forestieră din Visegrad, lângă pozițiile în care erau staționate trupele rusești, se arată pe pagina de Facebook a poliției din regiunea Kiev.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul a fost bătut până la moarte de soldații ruși.

“…Decedatul purta o glugă neagră, un tricou albastru, pantaloni de trening negri și șosete negre. Împreună cu înmormântarea temporară, anchetatorii au găsit documente ale lui Serghei Ivanovici Kislitsky, în vârstă de 38 de ani, originar din Volynia…”,- a remarcat în poliție.

corpul unui civil a fost găsit în regiunea Kiev/foto facebook.com/pol.kyivregionCorpul unui civil a fost găsit în regiunea Kiev/fotografie facebook.com/pol.kyivregionПравоохранители s-a aflat că decedatul nu are familie și a venit în regiunea Kiev pentru a lucra ca constructor. Cauza morții bărbatului ar trebui să fie descoperită în timpul examinării medico-legale.

Amintiți-vă că pe 24 februarie, dimineața devreme, trupele ruse au invadat teritoriul ucrainean. Ocupanții au atacat mai întâi instalațiile militare, apoi cele civile. O serie de așezări erau sub controlul inamicului din regiunea Kiev, dar mai târziu regiunea a fost curățată de invadatori.

Mai târziu sa dovedit că dușmanii au batjocorit oameni pașnici, au violat și au împușcat. Erau cadavre pe străzi.

la începutul lunii mai, șeful poliției regiunii Kiev, Andrei Nebytov, a spus că peste 1.200 de victime ale ocupanților au fost găsite în regiune.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.