facebook.com/slavik.galas

Avionul nostru de atac al celei de-a 128-a brigăzi separate a capturat un ofițer de stat major de rang înalt al armatei a 58-a a ocupantului, care se afla în lenjerie și șosete ale Forțelor Armate din Ucraina.

După cum informează Ministerul Apărării al Ucrainei în telegrame, în timpul unei lupte de luptă cu armata rusă, aeronava de atac a celei de-a 128-a brigăzi separate de asalt montan a capturat șeful grupului de informații și contracarare psihologică a unității militare 47084 a armatei ruse. De asemenea, se remarcă faptul că soldații noștri au distrus camionul ocupantului în luptă.

În același timp, pe Facebook 128 munte separat asalt Transcarpatia brigada-Transcarpatia Legiunea a raportat detalii: locotenent-colonelul ocupantului, care a fost capturat,”a fost îmbrăcat în lenjerie de corp și șosete ale Forțelor Armate ale Ucrainei.”

Datele prizonierului-Alexander Koshel, născut în 1982, locul permanent de desfășurare în/h 47084 – M. Vladikavkaz în Republica Osetia de Nord – Alania sunt date.

Trupele noastre de furtună notează că imediat după capturarea pungii, invadatorii “au aruncat forțe considerabile încercând să-l elibereze. În special, au ridicat aeronave, care au provocat un atac de incendiu asupra aeronavelor noastre de atac. Cu toate acestea, nimeni nu a fost rănit ca urmare a focului inamic, prizonierul a fost dus într-o locație sigură din spate.”

În același timp, se remarcă faptul că încercările disperate ale inamicului de a salva prizonierul sunt de înțeles – punga era în contact direct cu comandantul armatei a 58-a a Federației ruse, Mikhail Zusk, căruia i-a făcut personal rapoarte zilnice. “Apropo, Zusko însuși vine din Ucraina-din micul sat Vetly Kamen-Kashirsky district din regiunea Volyn. Acum luptă împotriva Ucrainei, dar destul de fără succes.”

Armata a 58-a a Federației Ruse a încercat să avanseze adânc pe teritoriul nostru în direcția Mykolaiv și acum o săptămână și jumătate a fost învinsă de Forțele Armate ale Ucrainei (inclusiv unitățile Brigăzii 128). După aceea, Zusko a fost “supranumit”informal cel mai incompetent general rus”, se arată în raport.

În timpul inspecției personale, soldații brigăzii 128 au fost surprinși să afle că locotenentul Colonel Koshel purta lenjerie și șosete cu inscripția “Forțele Armate ale Ucrainei.

“dovadă elocventă că personalul armatei ruse recunoaște – chiar și chiloții și șosetele Forțelor Armate ale Ucrainei – cea mai bună lenjerie de corp a “armatei a doua a lumii”, se spune în mesaj.acum poșeta capturată dă dovezi ofițerilor noștri de contrainformații.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.