soldații Brigăzii 81 au distrus bateria uraganului MLRS și unitatea MTO/screenshot din videoclip

Soldații celei de-a 81-a brigăzi separate de aeronave a Trupelor de asalt aerian au dat o lovitură semnificativă ocupanților. Au aruncat în aer bateria uraganului MLRS împreună cu unitatea de asistență logistică.

Centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina a povestit despre activitatea de succes a Brigăzii 81.

“Utilizarea eficientă a artileriei Brigăzii 81 de aeronave separate a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina pentru a distruge bateria BM-27 Hurricane MLRS împreună cu vehicule speciale și o unitate logistică a Forțelor Armate ale Federației Ruse, unde ocupanții au alimentat și au deservit echipamente militare pe teren”, a scris Statul Major General.

Un clip video a fost atașat la postare, ceea ce demonstrează consecințele loviturii. Videoclipul arată cel puțin șapte piese de echipament distruse. Printre acestea se numără “uraganele” și o macara.

Amintiți-vă că aceasta nu este prima victorie a apărătorilor ucraineni asupra ocupanților de astăzi. Anterior, luptătorii AFU au aruncat în aer sediul, depozitul de muniții și echipamentele Rashiștilor din regiunea Harkov. Și Legiunea georgiană a transformat un tanc inamic în fier vechi cu un voleu din”Stugna-P”. Focul a fost tras la o distanță mai mare de cinci kilometri.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.