luptătorii brigăzilor 92 și 40 au distrus două tunuri autopropulsate ale ocupanților cu cu ajutorul soldații brigăzilor 92 și 40 au distrus două tunuri autopropulsate ale ocupanților cu cu ajutorul “trei axe”/captură de ecran din videoclip “/>soldații brigăzilor 92 și 40 au distrus două tunuri autopropulsate invadatorii cu ajutorul “trei axe”/screenshot din videoclip

Luptătorii din A 92-a brigadă mecanizată separată numită după atamanul Koshevoi Ivan Syr și a 40-a brigadă separată de artilerie numită după Marele Duce Vitovt au lovit două ținte ale ocupanților. Au distrus instalațiile de artilerie autopropulsate.

echipamentul explodat a fost raportat în canalul oficial Telegram al Comandamentului Strategic al Forțelor Armate din Ucraina.

Un videoclip a fost atașat publicației, unde sunt afișate greve împotriva armelor autopropulsate inamice. Prima instalație de artilerie a fost săpată în pământ și trasă dintr-o poziție. Armata ucraineană și-a calculat coordonatele și a arătat o grămadă de fier vechi negru, în care s-a transformat echipamentul.

Al doilea pistol autopropulsat a fost văzut când a început să tragă. Instalația de artilerie a fost amplasată într-o zonă relativ deschisă, iar soldații brigăzilor 92 și 40 au reușit să o lovească cu o lovitură precisă. Ambele arme autopropulsate au fost aruncate în aer cu ajutorul obuzierelor M777, pe care armata ucraineană le numește “trei axe”.

Reamintim, după cum a raportat UNIAN, astăzi, pe 31 iulie, aeronava de asalt ucraineană “a acoperit” cu foc cetățile Rashiștilor din Regiunea Herson. Acestea erau situate în zonele Belogorka și Sukhoi Stavka. Pierderile în rândul ocupanților sunt încă clarificate.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.