soldații Brigăzii 128 transcarpatice au distrus secțiunea de mortar a ocupanților/captură de ecran din videoclipSoldații celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice au distrus secțiunea de mortar a invadatorilor/screenshot din videoclip

Soldații celei de-a 128-a brigăzi separate de asalt montan Transcarpatic au distrus secțiunea de mortar a ocupanților ruși. Divizia de inginerie și sapper a grupului a făcut tot posibilul.

Centrul de presă al Brigăzii 128 a raportat despre acțiunile de succes împotriva inamicului pe pagina sa oficială de Facebook.

“Castorii Transcarpați sunt în acțiune: secția de mortar a armatei ruse arde după munca filigrană a unității de inginerie și genist a celei de-a 128-a brigăzi separate de asalt montan”, au spus reprezentanții grupului.

Videoclipul de mai jos arată cum ard pozițiile mortarelor inamice. Patru stâlpi de fum sunt vizibili în videoclip. Aparent, grevele au fost efectuate foarte punctual, dar luptătorii nu au raportat ce arme au folosit pentru a distruge ocupanții.

Amintiți-vă că brigada a 128-a nu este prima dată distinsă de munca filigrană. Cu puțin mai puțin de o lună în urmă, UNIAN a scris cum soldații grupului au distrus un tanc T-72 cu o lovitură de mortar. Lovitura a căzut direct în muniție. Și la sfârșitul lunii aprilie, luptătorii Brigăzii de asalt montan au lucrat cu exactitate la un tanc inamic de la NLAW ATGM.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.