soldații ruși nu mai au încredere în comandanții lor și se pregătesc pentru o revoltă/fotografie de REUTERSSoldații ruși nu mai au încredere în comandanții lor și se pregătesc pentru o revoltă/foto REUTERS

ocupanții se plâng celor dragi despre comandanții lor care își riscă viața și îi sfătuiesc să se revolte.

Acest lucru este discutat în noile conversații telefonice ale invadatorilor, pe care SBU a reușit să le intercepteze.

Ocupantul, care împreună cu unitatea sa încearcă să supraviețuiască în regiunea Harkov, i-a spus tatălui său: “stau în picioare, sunt bombardați, iar comandantul regimentului este ca: “nu vă retrageți!”. Dar stă pe o canapea undeva, bea, probabil…”.Un bărbat indignat s-a plâns de propaganda rusă și i-a sugerat fiului său “rebel”.

“De îndată ce sari, poți să-ți scoți curelele de umăr, într-o pălărie, să te futi, să dai un rahat și să-l pui pe capul comandantului de batalion sau al comandantului de brigadă. Și lasă-l dracului să meargă, șterge-te! La naiba cu ei, la naiba cu ei, cu un astfel de război…. Stau, ascult nebunia asta, nu mi se potrivește în cap. Bruta cheală ne spune în fiecare dimineață la televizor despre o nouă armă pe care toată Ucraina a văzut-o și a fost speriată. Aș scuipa în televizor. În cazul în care a zburat în fața lui, această urâciune. Un șobolan bunker fără valoare”, spune el.

Anterior, sa raportat că ocupanții ruși au început să-și inventeze propriile hack-uri de viață pentru a nu muri în războiul din Ucraina. Se toarnă nisip în sistemul de combustibil al rezervoarelor, după care echipamentul nu pornește.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *