luptătorii SSR Azov au arătat imagini ale unei bătălii intense cu ocupanții din prima persoană/captură de ecran din videoclipSoldații SSR Azov au arătat imagini ale unei bătălii intense cu ocupanții din prima persoană/captură de ecran din videoclip

Luptătorii diviziei Kiev a SSR Azov au publicat imagini unice ale bătăliei împotriva ocupanților ruși la persoana întâi. Videoclipul arată un schimb de focuri și un atac asupra pozițiilor inamice.

Videoclipul a fost publicat pe canalul oficial de telegramă al Comandamentului Strategic al Forțelor Armate din Ucraina.

Tăierea cadrelor arată cum “Azoviții” au tras împotriva Rashiștilor într-o plantație forestieră. Tranșeele inamicului erau la treizeci de metri distanță de ambele părți ale apărătorilor ucraineni.

La început, soldații noștri au tras, ascunzându-se în spatele copacilor. Apoi au luat cu asalt pozițiile ocupanților și au ordonat adversarilor să se predea. Ca urmare a bătăliei, a fost posibil să se formeze un “detașament de două sutimi”, adică rușii au suferit pierderi. Alți șapte Rashiști au fost capturați de luptătorii SSR Azov.

Reamintim, după cum a raportat UNIAN, vineri, 5 August, “Azov” a confiscat cinci ocupanți. Există un ofițer inamic printre ei.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *